Hogyan ne beszéljünk emberekkel !

2010. február 19-én Tiger Woods élete egyik legnagyobb baklövéseként, olyan monológot olvasott fel, korábbi szexuális megingásairól és bocsánatkéréséről, ami mellett nem tudunk elmenni csak egyszerű karlegyintéssel. Tiger Woods élete egyik legnagyobb baklövését ezúton mutatjuk be, hiszen emberi kommunikáció szinten, a legnagyobb hibát követte el: Papírból olvasva kért bocsánatot, azt próbálva elhitetni, hogy ez számára fontos.

Tiger alapvetően önnön pénze védelme érdekében, ebben a nazális hangtónusban, felolvasta a szöveget, mely mögött a következő igazság kivehető, miután, folyamatosan balra kipillantva kommunikált (értsd. hazugság elemek ) nevezetesen, a szöveg így állt volna helyesen a szájában:

Tisztelt Családom és Szponzorok!”

Miután kedves feleségem tudomására jutott szöveget elsütnénk, a drága asszony akit feleségemnek tudok, hónapok óta tudja, mert magán nyomozókkal figyeltet, hogy félrejárok.  A kérdést, hogy miért nem szólt nekem erről hangosabban, abban látom megválaszolni, hogy magam is milliárdokkal támogatom korábbi, kevésbé pénzügyileg dúsított életét. Nyilvánvaló, hogy számára az én jelenlétem, a szponzoraim pénzügyi támogatásában érvényesülve került számára előtérbe.

Sajnos a feleségem falnak szorított, és mivel férfiként lejáratott, a gyengeség mögé bújva áll csak módomban úgy tetszelegni önök előtt, mint aki úgy látszik összetört és megbánta tetteit.

Férfiként belegondolva, számos jó puncival volt dolgom és az a közel száz nőt, a világ összes kincséért sem hagytam volna ki.

Most itt állok önök előtt és igyekszem elhitetni, hogy megbántam és megváltozok, meg mert ez állítólag betegség amit tettem. Egyről azonban nem szabad megfeledkezni, hogy az amit elértem, magam kitartása és tehetségének gyümölcse, a sok nő meg bele volt őrülve abba, hogy egy ilyen hírességgel összefeküdhessenek. Nekem sem volt ellenemre bevallom.

Ezzel szemben azt kérik tőlem, hogy a folyamatosan apadó dollár milliók elvesztését megakadályozva, álljak ki önök elé és mint egy hímringyó, nyájaskodjak.

Úgy gondolom, mert a feleségem megzsarolt, ha nem teszem kiforgat még további 100 millió dollárból, meg kell tennem, mert az összes szponzorom, elfordult tőlem és ha ezt a pénzt elkéri, akkor bizony legatyásodom.

Van az a 100 millió dollár amiért önök, engem a világ legjobb golfozóját, úgy nézhetnek meg, mint egy szárnyaszegett, meggyötört rossz hímringyót!

Az ég áldja önöket, éljen Amerika, éljenek a pénzéhes ringyók és én is igyekszem túlélni ezt a szőke pénzéhes libát!

Viszlát!

Szerintem a Tiger Woods szájába ez a beszéd illett volna!