Olyan jó lenne ha az emberek megértenék a Magyar föld erejét, a víz ízének értékét, a sok érzelmes emberi gesztust ami még nem halt ki a falvakban az emberekből. Megértenék és felébresztenék magukban a szüleik és az idősek iránti tiszteletet, a békés egymás mellett élés boldog pillanatát és azt, ahogyan vidáman köszönhetsz másoknak az utcán és boldogan fogadják az üdvözlésedet. Én azt hiszem MI képesek vagyunk rá és képesek vagyunk másokra is hatni ennnek érdekében!

A lehetőség adott, nem küzdünk éhinséggel, maláriával, forrósággal vagy árvizekkel, netalán a hurrikánok elleni küzdelemmel. A Kárpát-medence alföldi területein a Kisalföldön, Alföldön a Csallóközben és Szerémség területein azért leltek biztos bázisra őseink mert volt dús legelő, állataiknak elég vize és ezáltal kiderült, hogy az ember számára is elég élet-erőforrás tartaléka! Minden magyar embernek ez az ŐSI TARTALÉKA!

Szép a látvány de a zene olyan elementáris erővel szövi körbe az érző emberi lelket amiből erőt kell meritsen minden magyar ember!
Pozitív erőt még ha nehéz is, mert az adottságaink és mélyérzésű lelkünk, elég erős az újra épüléshez, ujra és ujra és ujra.