Egy ember meghalt a rendőrautóban? – Welsz Tamás haláláról…

Nem ismertem ezt a 41 éves fiatalembert, mondhatom ezt 47. évesen, de emberként elgondolkodtat a fiatal halála, talán mert megérint családtagjaim életének rövidsége okán is lévén anyám 43 évesen, bátyám 47. évesen hagyta itt emberi porhüvelyét.

Szomorú tény 41 évesen meghalni, még szomorúbb ilyen méltatlanul és ami még gázosabbá teszi, hogyan is? A gyanúsítottat betolták az autóba majd az rosszul lett a rendőr autóban a Logodi utca 28-tól indulva, amitől az Alkotás utcai mentő állomás 6 km-re van. Elméletben ez a rendőr autóval 5-10 perc. Még is mi történt ekkor a rendőrautóban? Welsz “úgy tűnt számukra, hogy elájult”? Mit tettek vele ezután, lévén a rendőrautó nem MENTŐ, a megkülönbzötető jelzés amitől gyorsabban lehet haladni a MENTŐ állomásig meg hát vagy ment vagy nem.

Használták is ezt a kék fényt? Próbálták lélegeztetni? Vagy az eszméletét vesztett embernek adtak melkas kompressziót az úton ami ugyebár fizikailag elképzelhetetlen egy Skoda hátsó ülésén, a hely szűke okán is. Vagy csak simán “elgurultak” a mentőállomásig? Közben se melkasi kompresszió, se szájból-szájba lélegeztetés?

Értem én, hogy a SZABÁLYOK CSAK RÁNK földi MAGYAR EMBEREKRE vonatkoznak, ÉRTEM ÉN, hogy a kötelező segítségnyújtás törvényi tényállása NEM VONATKOZIK minden bizonnyal mindenkire, meg hát azt is megértem, ORVOSI vénával megáldott volt a rendőrautó vezetője, ezért merte bevállalni EGY GYANÚSÍTOTT ÉLETÉNEK kockáztatását:mert hát Welsz Tamásnak is van ártatlanság vélelmezési joga az Alkotmány szerint, na de ha valakit eleve “szarházinak” kezel a közszáj, annak mihez lesz / marad joga?

Egy EMBER élethez való JOGA tehát, kérdéses ha az közszájon forog? Sok hasznos kérdés, a média képviselőinek erre kellene megválaszoltatnia a hatóságokat, a rendőrség képviselőit, a mentősöket, a szállítás körülményeit is kiemelve, hogyan is?

..mert egy EMBER élete!

..és ha már itt tartunk…

Az INDEX ostoba marketingeseinek HALÁLHÍR gyalázó viselkedése az OTP-vel….
..a három un. “exklusiv” kép között..a reklám:..no comment..mindenki érezze a megalázó helyzetet!

a-pofatlan-index

Az INDEXszerint: WELSZ Tamás magára hívta a rendőrséget…

— mert fontos adatokat akart átadni nekik, ahogyan ők fogalmazták, súlyos érdemi bizonyítékokat. Ezek után helyszínre érkeztek a rendőrök, akikkel az INDEX szerint közölte Welsz, hogy olyan anyagot vett be amitől nem tudják megakadályozni a halálát.

a-welsz-tamas-ugy
Erre a rendőrök a HÍR TV első közlése alapján leírtakból, jól megbilincselték, betették a kocsiba az addigra az Index szerint már eszméletlen Welsz Tamást és elhajtottak vele az irodájától 6 km-re lévő Mentőállomásra!

welsz-tamas-elsosegely

Alapvető és elsődleges elsősegély feladat a szabad légutak biztosítása és a melkasi kompresszió eszméletlen beteg esetében! Ezzel szemben a rendőrség, elcipeli a Skoda hátsó ülésén a bilincsbe vert fogvatartottat aki Önkéntesen adott át adatokat a Rendőrségnek?
Aztán elkezdünk öngyilkosságról beszélni? Emberek:ébresztő!