hangya-ant-petrasovits-eu
Hangyát ettem reggelire?

…dehogy ettem, de ha már idáig eljutottál, bátran kérdezd meg magadtól: Miért érdekel téged, hogy ettem e hangyát?

A kérdésre kapott válasz alapján értékelheted magad hozzá állását, más emberekhez. Amennyiben a kíváncsiság hozott erre a menüpontra, akkor érdeklődsz, vagy mérgelődsz, kutakodsz, vágyakozol, haragot táplálsz, netalán csak unatkozol. Bármelyik is ami ide vezetett, adjon okot arra az elgondolkodásra amiből erőt tudsz meríteni és békét tudsz kötni magaddal, a világgal és az emberekkel.

Amennyiben meg valóban érdekelnek az írásaim, nyugodtan időzz és tekintsd meg részletesen miként gondolkodom, talán közelebb kerülsz hozzám, megoldást találsz a magad problémáira és esetleg elkerülöd azt a konfliktust amit akkor él át az ember, amikor repked és lever valamit, mert nem tisztázta magában, mit is akar és miért.

Sokan csapkodnak a lábaikkal, kezeikkel a világban, a megoldás a békés létre a probléma megoldó képességben rejlik. Abban a képességben amivel asszimilálódni vagyunk képesek, türelemmel megfigyelni és békésen együttműködni. Akinek ez nem világos, az keressen magának egy békés sarkot és malmozza ki nyugodtan.

…és megígérem, hogy nem fogok megenni egyetlen hangyát sem, még akkor sem ha a büdös bogarakat kifejezetten nem tolerálom. Számukra két lehetőség adott: Vagy elvonulnak, kitérnek, elszaladnak, vagy fogom és puff…és mivel kitartó bogár vadász alkat vagyok, évekig várhat az aki ostobaságot művel, mikor taposnak az arcára, az arcába!

Ahogy a barátaim mondják: Jobb egy békés hangya mint egy feldühödött hangya boly!

Azoknak akik tényleg érdeklődnek a hangya evés iránt, a tényleges étvágygerjesztő videó: