Jól láthatod :Szüksége van pozitív terhestesztre? Vegyen a neten! -szól az Index mai napi szallag címe. Felröhögtem rajta!
Anno, évekkel ezelőtt az ex-em ugyan ezzel a prominens megoldással húzta lépre azóta jövendőbeli férjét. Mondván profánul az arcába vágta azt amit előzetesen barátnőjével már megbeszéltek, azt amint átvágja a leendő és kiszemelt pénzes hapsiját, az élete megváltására. Aztán fogta, jó la nyakára költözött és teherbe esett. Akkor már valóban. 8 osztály elég volt hozzá, hogy kisüsse hogyna fogja meg a leendő férfit magának.

Becsületére legyen mondva, a megváltás sikerült, azóta már szült is neki ujabb gyermekeket is, láthatóan volt olyan amit a hazugságain kívül le tudott tolni a gyermekei apjának torkán. Már csak azt nem értem, az én 14 éves Mercedesz lányomat, hogyan kényszerítette térdre, milyen hazugságokkal. Végül is az eredmények őt igazolták, be tudta bizonyítani a jogállamiság, az EURÓPAI unióban egy nagy lósz*rt ér, gyermekvédelem tekintetében(is)!

Remélem Mercédes lassan veszi a bátroságot és felhiv!  Mercédes amikor olvasod:   biztos helyed van itthon kislányom!  Bátran hivj vagy jelentkezz!

Számíthatsz rám: azok az anyák pedig akik így vett terhességi tesztel csalták lépre a férjeiket, szerintem előbb mint utóbb maguk is lépre kerülnek!

Az eszem meg áll, hogy ezért még emberek pénzt is kérnek, az Index cikk tanulsága szerint 25 dollárba kerül a pozitív terhességi teszt csík minden egyes “terhességkereskedő” nőnek.

<< A cikk itt olvasható teljes egészében>>>