Az ORTT fülét farkát behuzta talán, vagy az RTL KLUB degradáló műsorvezetési stílusa, az új és követendő humán példa?  A Celeb vagyok ments ki innen műsor degradálását  napról napra sikerül átélni és ennek ellenére semmi sem történik.

Balázs és barátja János cinikus megjegyzései, sértegetései ott lebegnek a gyermekek szemei előtt. Viccet csinálnak emberi érzésekből, emberi értékekből. Látszólagos humanizálásra buzdítanak Fekete Pákó mellett, ám az első adandó alkalommal, olyan módon alázzák meg, ahogy egyik fehér versenyző társát sem. Pénzért talán el kell viselni a rasszista megnyilvánulást és a megalázást is?

Kiröhögik a sötétben botorkáló és segítségért kiabáló Pákót. Látszólagos emberségük helyett, egymáson fetrengve mutatják be, az a fajta jogosultság amivel a műsort vezetik, őket bizony feljogosítja erre az aljas húzásra is! Már nekem nézőként volt kínos átélni azt a fajta, egymást ölelgető póz amiben egymást ölelgetve röhögtek a néger fiatalemberen!

A 12-es karika ide már nem elég! A gyerekek azt láthatják az Celeb vagyok ments ki innen műsorból, hogy az élet akkor jó, ha evés közben iszol alkoholt is és ha iszol alkoholt akkor felszabadult állat leszel.  Igyál tehát mint az állat és megmutatjuk neked fő műsoridőben, ki veri ki a farkát, ki fogdossa a másik seggét és ha kell, látszólagosan vagyunk csak együtt érzőek.

Mások háta mögött röhörészve tárgyaljuk ki, melyik ember milyen! Ez a két fiatalember sajnos szerepet kapott a médiában és azt olyan aljas módon van módjuk felhasználni, amit sokra nem tudok értékelni!

Egyre többen háborodnak fel, már az utcán is hallani: Az ORTT nem tudja a pénzért megalázó médiákat megtanitani humánusan viselkedni! Az ember legyen az Celeb vagy bárki, az RTL Klub számára egy a bevétel szerző kellékek közül, ezért akár megalázható is!