AGYSZIPKÁZÁS állami felsőfokon, mutyizással?

Fialatal vállalkozni vágyó emberek, előre lemutyizott pályázatának eredményeként, 600 pályázóból 150 fix versenyvző leosztás szerint viszi a pénzt. 450 üzletileg, magát okosnak vélő fiatalember meg próbál nyerni. Nyílvánvalóan nem fog, de vesziteni akár nagyot! Miért is?

450 ötlet, amiből 50-60 életképes. Nyerni nem fognak, de az általuk előadott ötletre, mások, akiknek pénze van már vevők, ők a CÁPA emberek, sok pénzekkel a MUTYIBÓL, meg máshonnan!

Az EREDMÉNY: 60 HITE VESZTETT és FELHÁBORODOTT család, közel 50 érintett családtag és barát-hírvivő haragos, életunt és elárult ember. MEGMUTATJÁK 60 embernek akinek esze volt, hogyan lesz pénzzé az amit megálmodott, 3-4-5-6 hónappal később, MÁSOK által!

A magyar elme nem tud győzni, ha az ELME képességét pénzé lehet tenni azok által akiknek: AMÚGY IS van PÉNZ-e! Így csak MÉG több lesz és erősebb… és mindíg lesz egy okos kicsi, akit átvernek, elveszik az ötletét és ellopják a tudását, tervét…

Klapka György Hagyományos Mosópor “ötletének” sem Klapka György a kitalálója, kivitelezője, mint ahogyan a Vámház körút 9-nek sem….mint ahogyan egy nemzetközileg milliárdos üzletember WEBFIZETÉS rendszerének sem…