Az ember fia úgy érzi a nemzetközi multik pedantériája egy olyan etalon amiből a magyarja csak tanulhat(na). Napi szinten térünk be férfi emberek ,ezért-azért a különféle építőipari üzletekbe. Minap úgy éreztem, betérek egy kerti eszközért abba a szép nagy győri Baumaxba. Hihetetlen kínálatról tettek bizonyságot számomra, most már van Baumax sör és rovarirtót is forgalmaznak rovaritó felirattal.  A Baumaxban még is a WC volt az építőipari szégyenfolt!

Baumax wc Győr napiszar

Sz*r lehet a helyzet, ha már a Baumaxban sem szánnak WC ülőkére a vásárlói mosdóban. Ezek szerint a Baumax hamarosan kivonul hazánkból? Vagy lehet már csomagolnak is? Az biztos, ha valaki a vendég WC-jét ilyen állapotban meri tartani az vagy nagyon gazdag a mai világban, vagy szó szerint sz*rik a vásárlóira!

Bármelyik is a kettő közül, talán ez a kép döntésre serkenti a T.Baumax Győr vezetőségét és a vásárlói WC ülőkét felszerelik, ezzel is elismerve a vásárlóik iránti tiszteletet! Ennek hiányában legfeljebb majd mi is SZ*R-unk a Baumaxban vásárolni!