…és azt sem tudom, hogyan élsz! Pedig szeretném tudni és szeretném ismerni. Bármit is mondanak neked: Bármikor felhívhatsz, megkereshetsz, gyere haza és számíthatsz rám.

Tudnod kell Petrásovits Mercédesz: Bármikor keresel, bármikor szeretnéd, én ott leszek, csak szólj! Bármit is kell, hogy megtegyek érted: ott leszek!  Tudod, ott a lelked mélyén és egyre többször gondolsz rá: 13 évesen már érted a világot! Megtévesztettek téged és ennek ára, hogy nem találkozhatsz velem, mert hazugságokkal mást mutattak neked! Adj esélyt magadnak, dönts és lépj! Hívj, írj vagy gyere haza Magyarországra! Eleget harcoltam érted és a sok hazugsággal szemben: elég ha leírom, hogy tudd, bátran keress!

Minden gyerek kíváncsi az igazságra: Te is!

Intézetből kikerült gyerekeknél figyelték meg, hogy első útjuk, megkeresni, apjukat, anyjukat, aki magára hagyta őket, hogy a MIÉRT-re választ kapjanak. Neked nem kell miértet keresni: elzártak tőlem, előlem, hazugsággal megtévesztettek, de lentebb olvasd el mit találtam és világos lesz számodra is minden.

Addig is: Remélem, meghallgatod Te is néhányszor ezt…

13 éves leszel, tudd meg amit meg kell értened:

A tények pedig amikről nem tudsz, mert elzárnak előle: 2010. május 10-én meghallgatáson vettél részt az iskolád kurátorával Mónikával, Josefine-val, majd május 17-én és Május 19-én Marie tanárnővel is. Ezen a beszélgetésen elhangzott, hogy engem az apukádnak tartasz. A május 20-i beszélgetésen a Családjogi részlegen, azt mondtad, hogy ” miért pont veled történik mind ez”.

Idézem a fordítást szó szerint amit a bíróság küldött meg nekem: “Mercédesz és az előadó arról beszélgetnek, mi történnék családjával, ha ő nem lenne többé. Mercédesz azt hiszi hogy családja szomorú lenne, ám magyarországi papája, úgy hiszi, nem törődnék vele. Mercédesz azt mondja, hogy “hiszen nem akar engem, azt tudom.”

Mercédesz, az apádként mondom neked: Téged kislányom becsaptak és becsapnak ezért hiszed, hihetted azt amit mondtak mások! Téged becsaptak,  anyád és a férje, de jobb ha tudják, hogy nem adom fel SOHA, hogy meg tudhasd az igazat! Mindig is küzdeni fogok érte, hogy megtaláljalak, hogy megölelhesselek és megértessem veled, miért küzdök több mint 8 éve vagy ha kell akárhány évig még!

Mercédesz legyen ez a születésnapod más: APA igen is mindent meg tett és tesz azért, hogy tudd és megérts, neked helyed van velem, az én életemben! Bármikor kéred, hogy menjek érted, ott leszek! Kérd és megyek!

Lélekben látom amint elmosolyodsz!

Most már tudod: Apa soha nem felejtene el téged! Ebben a legális gyermekrablás részben pedig megismerheted azokat, akik anyukádat is ismerik és tudják, hogyan csapott be téged! Minden ember aki ismeri a TE történetedet, döbbenten figyeli, hogyan harcolok érted!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT
KÍVÁNOK KISLÁNYOM
Mercedesz !