14 éves lettél! Ma van a napja, hogy megláthatod, első fiatal felnőttkénti napodon, mivé alakult eddig az életed. Mostantól kezdve az idő a saját döntéseid irányába erősít, közelítessz a felnőtt korhoz, önálló életedhez. Eldöntheted, megnézheted, megkeresheted, felkeresheted, az élet minden szegletét. A döntéseidet irányítsa az a tudat, hogy agyad minden pici molekulája, részben a tőlem örökült képességeid összessége. Erőd, tudásod, önmagad értékei, alapjaiban mint adott kapcsolat első gyermekeként több mint 70%-ban tőlem ered. Eldöntheted magad akaratából, elhiheted mások szándékából, vagy sértéseiből, mert:”elegem van belőled, pont olyan vagy mint APÁD!” Legyél biztos, tudok erről is!

Boldog születésnapot kívánok neked Mercedesz 14. születésnapod alkalmából és ismét csak megerősitelek:hivhatsz, kereshetsz, jöhetsz, mehetek érted, kérd, jelezd és ott leszek! Sok hasonló szülővel találkoztam, akiknél az egyik fél, a másik fél ellen, a másik fél kárára hazudozott és olyan ostobán élte életét, ahogyan akár veled is történhet, bár hiszem, hogy életed jól zajlik és nem te vagy a kis Hamupipőke a Gonosz mostoha gyermekeinek animátoraként, ahogyan ezt újkeletűen hívják:gyermekőrző.

[nggallery id=12]

 

A képek amiket mellékelek neked, azon fényképalbumaid egyikéből való, ahol Te még kicsike voltál 1-3 éves korod között. Minden pici helyzet valami kis közös élmény, emlék amit nézz meg és tárold el ha szeretnéd.

Gondoltam összehozok neked egyk is fénykép albumot, mert hát anyukád annyira tartotta ezeket a képeket fontosnak, hogy még azokat is hátrahagyta rólad, amiken csak Te egyedül vagy látható!  Ennek okán beszkenneltem neked ezeket és most megnézheted, azt a néhány képet ami mosolyt és könnyet csalt az arcomra, belőled, rólad!

Boldog születésnapot kívánok kislányom 14. születésnapod alkalmából!
Az utolsó sor pedig mindíg legyen a fejedben:
bármikor, bárhová érted megyek, csak kérd! Haza várlak!