Ja ma hon leva! – Mercedes Petrasovits

Mondjuk ki: titkon remélted, hogy felköszöntelek? Tudom én, hogy megnézed, hiszen a Google a barátom. 🙂 Végül is a Google sok esetben segített eddig is, hogyan leltem volna rád 2006 nyarán ha a Google nem létezik? Végül is, a tortán elküldeni nem tudom de emgígérem, ha felhívsz, elmegyek és együtt sütizek veled meg végül is haza jöhetnél Magyarországra ahol hivatalosan élned kellene, csak hát vanank olyanok akik tortasütésben és gyerek elvitelben a legjobbak. Én ezek közé sajnos nem tartozom. Nekem marad a cukrászdás megoldás és a jelenlétemmel biztosított szeretet. Boldog születésnapot kívánok kislányom!

A süketelő hang ott hátulról…

Azt mondták, biztos elfelejtem, mert hát el kellene felejtenem anyád és a szekta stílusú háttér pusmogás okán, de én nem fejeltem el és ez idegessé teszi őket. Feszültek lesznek tőle, haragosak, ordibálnak, beszélnek rólam, keresik az okát annak, hogyan lehetne elkerülni azt amint megkeresel. Elmondjam? Sehogy! Ezek még nem tudják, de hát ezért szenvednek ők a félelemtől mert az idő annyira nekem dolgozott, hogy én még élek, Te is élsz és én még mindig várlak! Őket meg megöli az ideg, hogy nem tettem le rólad…Ez bizony ciki… Sajnos rá kell cáfoljak:én nem felejtelek el! Sajnálatukra, addig irok, amíg fel nem veszed a telefont, ide nem jössz hozzám és meg nem győződsz arról, hogyan csaptak be  méregként ölő módon anyád és a környezeted. Azt, ahogyan elvették az életed, ahogyan Önmagával foglalkozva felépítette a 8.osztály iskolai végzettséggel megalapozott addigi amúgy sem igazán fényes életét.

Azt az életet amit Te élsz, sajnos én nem ismerem. Szívesen ismerném meg, hogy azt mondhassam, na tényleg  jó amit csináltak veled az egy jó élet, mert van benne elég megértés, szeretet, meg bizalom is. Ez esetben legalább egy elnézést kérő bejegyzésre érezném magam kötelezve, ami igazán nem esne nehezemre, emberként ez jár/na, mint ahogyan jár a tény amit én élek meg, a Te nélküled megélt éveket!

Azért az elgondolkodtató, hogyi tt vagy 15. évesen és egy fél elektronikus adat sem szegélyezi az életedet a keresztelődön kívül, amiről utólag kiderült, már rég egy Hemet nevű vallási csoport tagjává szegődött családod, csupán külcsínynek szánta. Külcsínynek, mert Isten és a vallási elkötlezettség arculata, kellett a hatóságoknak, a külvilágnak, a sok hazugság leplezésének hátteréül. Számos vallási vezetővel beszéltem az évek alatt ott a városotokban és mindenki azt erősitette meg, hogy Téged nagyon becsaptak.

Milyen fura, hogy a városotok egyik legendás alakja a Pinokkió. Pinokkió aki ugyebár pont azért növesztett hatalmas orrot, mert kissé füllentős volt. Most elképzeltem anyádat, amint a Svéd faipar ráépült…

pinokkio

Végül is a humora maradjon meg az embernek, ha már szétröhögni nem tudom magam ezen az állapotom, hiszen 2004. decemberben láttalak utoljára amikor anyád ellopott téged Magyarországról.

Azt viszont biztosan tudom, hogy az élet úgy is felteszi számodra a kérdést:Igaz e amit anyám mondott, vagy tényleg kellene egy találkozót adni apámnak mert előfordulhat, hogy igaza lehet? Előfordulhat, hogy anyukám az erdei séta alatt a pincér bácsival valóban nem csak sétált vagy előfordulhat, hogy Orsi néni még is csak azért vigyázott rád, hogy anyukád közben a sportos Józsi fiúval tölthessen néhány pásztor órát? Netalán még is igaz azok állítása, hogy anyukád bármire képes volt azért, hogy a saját kis mesevilágát, életben tartsa, aztán ha érdeke úgy kívánta leromboljon mindent és mindenkit?

Sok kérdés:egy válasz!

Egy tucat ember szeretne Magyarországon a szemedbe nézni és bele mondani: Mercedesz téged ELÁRULTAK!  Amin talán nem fogsz meglepődni, nem én voltam: aki elárult az ma is ott hiteti el veled, hogy Ő igazat mond! Talán lehet azt gondolja, az ami ott van az elegendő igazság neked, de hát ahogyan a kómás beteg is magához térve elkezdi keresni a miérteket, talán Te aki élőként kerültél tévedésbe ejtő élő kómába, ezt felismered és elkezded keresni a magad miértjeit is!

Az eszed, a kéepsségeid a kitartásod: ez mind genetikai erő! Olyan erő amit tőlem örököltél! Amikor számos alkalommal erre emlékeztetnek, akkor tudod igazán, hogy mennyire félnek attól, hogy igazán előtörjön belőled a képesség amit a tudás, a tanulás vágya okoz benned. A tudás és az emberi tolerancia egy olyan erő amivel azok rendelkeznek akik elfogadják a világot olyannak amilyen, de eközben építik a tudás erejével a világot! Építik és az igazságot támogatják!

igaz-es-hamis A GAZSÁG hangja sem más mint az IGAZSÁG hangja

Egy hangot hallani amikor pusmogja mind két oldal a maga szólamán a hangokat de a tónus eltér az IGAZSÁG hangjában. Az IGAZSÁG hangja, erősebb, lágyabb és közelebb hozza az embereket egymáshoz! A GAZSÁG hangja éket ver emberek közé, félelmet generál és tiltásokat. Ne menj az Internetre, ne publikálj, nem kell ez neked, nem jó világ és sok számos indok amivel téged akarnak távol tartani, az IGAZSÁG erejétől. Attól az erőtől amitől jogosan tartanak és titkon félik, rémálmaikban verítékesen álmodott éjszakáikon pedig megélik a szégyenét amit okoz a felsimerés, hogy rátalálsz az IGAZSÁG erejére. A táblánál ahol egy tábla két irányt jelent  a felhő ugyan azt az eget fogja szegélyezni és még is fogod érezni, miért akarsz balra menni és nem jobbra. Miértekkel szegélyezett gyerekkorod és serdülőként a fiatal felnőtt korod is erről szól.

A félelmeid nem valósak, azokat beléd generálták, oda provokálták: gyere haza bátran és megnézheted, annyi ember szeret téged, annyira sokan és annyira nagyon, itt mindenki ismer téged pedig nem is éltél közöttük, itt mindenki elfogad mert senki sem fejtett el téged. Te élsz és élő maradsz amig én élek és amíg azok élnek, akik tudják, hogy Te élsz. Néhány napja az égiek magukhoz szólították egyik szeretett családtagunkat/barátunkat/tanítónkat, közösségi motorunkat. Emlékül hagyta nekünk azt, hogy emlékezzünk rá, nem fizikailag, mert hamuvá lett testének maradványait a víz ereje viszi távol, hanem a szeretet erejének örök emlékét ami ott él bennünk. Úgy fogalmazta meg, amire emlékezhet élő az ott van a szivében, amire emlékezhet a külsőség, az élők számára amúgy is haszontalan. A virághordás és a temetőbe járás helyett oly kevés ember méltóságával és alázatával meghagyta nekünk az emlékezés erejét. Azt az erőt, ami ott dobog a szívünkben, itt dobog a lelkünkben, álmainkban és egyes élethelyzetekben, amit együtt éltünk meg, amit együtt élhettünk volna meg… Az emlékek egy elhunytra és egy élőre!

Boldog születésnapot kívánok kislányom : hivj fel, keress meg és szeretettel várlak haza!